vrijdag 12 december 2014

Afscheid van Tokyo

093 Hotel Tokyo095 Hotel Tokyo

Bij het hotel hebben we onze koffers opgehaald en zijn daarmee naar het New Otani hotel gelopen. Vanaf dat hotel zijn we met een bus naar het vliegveld gegaan. In het stadje Narita hadden we een overnachting voor de laatste nacht geboekt. Dat ze blij waren met ons bezoek blijkt uit deze boodschap op de muur in het restaurant van het hotel.


Narita

Het hotel in Narita bleek een nogal uitgewoond gebouw te zijn, maar voor één nacht prima. We zijn die avond in Narita bij de plaatselijke Koreaan gaan eten. Het was bestellen met plaatjes, en dat kan wel eens fout gaan. Wat er op de foto redelijk aantrekkelijk uitzag bleek een schotel met kippenmagen te zijn. We hebben daarna nog iets met gewoon kippenvlees besteld. Daarna zijn Martin, Ron en Richard nog wat gaan drinken in het alles behalve bruisende Narita. Wij zijn teruggegaan naar het hotel.
De volgende ochtend zijn we met de bus van het hotel naar het vliegveld gegaan. Afgezien van een sleutel die zoek was, maar dat achteraf toch niet bleek te zijn, een iPad die in het hotel was blijven liggen en nog snel door de medewerkers van hotel naar het vliegveld werd gebracht en wat ongeoorloofde bagage in mijn koffer is dat allemaal soepel verlopen.

1 Vliegtuig naar Amsterdam2 Vertrekinformatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten